Τελευταίες ειδήσεις
About .:: ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ::. www.odigos-agoras.gr

Ο Οδηγός Αγοράς σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβληθείτε Άμεσα και Αποτελεσματικά στο διαδίκτυο.
Χιλιάδες επισκέπτες εισέρχονται καθημερινώς στον Πανελλαδικό Οδηγό Αγοράς με σκοπό να αναζητήσουν επιχειρήσεις, προϊόντα και υπηρεσίες της αρεσκείας τους τις οποίες μπορείτε οι επαγγελματίες να προσφέρετε.
Προβάλλοντας την επιχείρηση σας, με μικρή ετήσια συνδρομή, έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε στο κοινό την επαγγελματική σας δραστηριότητα με χρήση οπτικοακουστικών μέσων όπως: Βίντεο, Φωτογραφίες, Λογότυπα, Flash Banners, Χάρτες, Προσφορές προϊόντων κ.τ.λ. σε συνδυασμό με τα πλήρη διαθέσιμα επικοινωνιακά σας μέσα.
Ο Οδηγός Αγοράς θα διαφημίζει την επιχείρηση σας 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου.
Ως διαφημιστικό μέσο ο Οδηγός Αγοράς προβάλλει την επιχείρηση σας στους επισκέπτες του διαδικτύου με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης. Ο Οδηγός Αγοράς παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας του επιχειρηματικού κόσμου μέσα από ένα δυναμικό portal που ενώνει το Ελληνικό e- επιχειρείν της εποχής μας.
Σ' ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον όπως είναι το internet, σίγουρα δεν θα θέλετε να μείνετε εκτός. Ο Οδηγός Αγοράς λειτουργεί ως μέσον ώστε εσείς και η επιχείρηση σας να έρθετε σε επαφή με αυτό το περιβάλλον και τον κόσμο του.

Για περισσότερες πληροφορίες:
email: info@odigos-agoras.gr
Τηλέφωνο: 210-9648410